Biografie

Mijn naam is Wout de Bruin en in mijn jeugd droomde ik er al van om een beroemde zanger te worden. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik ooit het podium zou halen. Ik kon me niet voorstellen dat ik daadwerkelijk ook maar een klein beetje kon zingen.

Maar toen ik 16 jaar was deed ik mee aan een karaoke avond tijdens mijn vakantie op Malta met twee nummers: “New York “ en “ My Way “.  Uiteindelijk is My Way mijn lijflied geworden. Zowel positief als negatief. Want dat is wat My Way zegt; dat je het op je eigen manier hebt gedaan. Dat heb ik niet altijd even goed gedaan maar wel op mijn eigen manier.

In 2001 bracht ik mijn eerste single uit waarvoor de mensen uit het vak mij waarschuwden: “doe het nou niet“. Maar ik deed het toch, het plaatje “Ik ben terug“. Eigenwijs dat ik was presenteerde ik het met een grote band en met diverse gastartiesten in Grand Cafe Gooiland in Hilversum.

Ik dacht dus altijd groots maar de single mislukte en ik stond weer met beide voeten op de grond. Terugkijkend op die tijd overheerst toch de herinnering aan een hele gezellige drukke tijd.

Samengewerkt met o.a. Wolter Kroes, Roert Leroy, Quincy etc. In Gooiland heb ik in het voorprogramma gestaan van André Hazes en in Loosdrecht bij de KWVL  met Anita Meyer gezongen.

Inmiddels ben ik wat ouder en en nog steeds gek op zingen. In 2013 heb ik nog een keer een single uitgebracht: “Eerste Lief “ en dat is echt wel een klein succesje geworden. Ik geniet nu  van mijn optredens en van het leven. Ik hoef niet meer zo nodig door te breken, ik wil gewoon plezier maken en de mensen een leuk optreden voorschotelen.

Klik hier om Wout te boeken
Zanger Wout de Bruin
Nederlandse zanger en entertainer Wout de Bruin

Dat is wat ik ben geworden  

Door mijn ervaringen van de afgelopen jaren ben ik zelf gaan schrijven en dat heeft er in geresulteerd dat er een nieuwe single is uit gekomen: “Alles Geven”. Een up tempo nummer maar wel een nummer met een boodschap want geschreven voor mijn kinderen. Ik hoop dat u het ook mooi zal vinden.

Ik blijf doorschrijven over het leven want dat is wat ik voortaan kwijt wil in mijn liedjes, de dingen waar het over gaat in het leven.

Ik ben  gewoon iemand die al meer dan 25 jaar zingt en dat met heel  veel plezier doet net als vele collega’s van mij. 

Mijn repertoire is van Rene Froger  tot Marco Borsato en van Elvis Presley tot Frank Sinatra. En uiteraard het repertoire van mijn geliefde collega’s Robert Leroy, Quincy, Wesley Bronkhorst en zeer goede vriend Yves Berendse.

Ik hoop dat ik een keer op uw feestje mag komen zingen. Het spreekt voor zich dat ik mijn uiterste best zal doen om er een mooi, waardevol en gezellig optreden van te maken.

Ik hoop u te ontmoeten.

Met muzikale groet,
Wout de Bruin

Klik hier om Wout te boeken

Wout de Bruin

Ik zing een breed scala aan nummers die mij op het lijf geschreven zijn en waarmee elk feestje opgeluisterd kan worden. Het repertoire is van Rene Froger tot Marco Borsato en van Elvis Presley tot Frank Sinatra. En uiteraard het repertoire van mijn geliefde collega’s Robert Leroy, Quincy, Wesley Bronkhorst en zeer goede vriend Yves Berendse.

Wout verbaasde heel Nederland met het nummer 'Eerste Lief'. Ingetogen, ontroerend gezongen met een geweldige muzikale omlijsting. Een nummer om, net als op zijn nieuwste nummer "Alles Geven", trots op te zijn!

Meer informatie? Klik hier!
wout-de-bruin